The menu
A taste immersion in the alpine terroir
We have chosen to introduce our mountain pasture terroir through a culinary journey in five sequences. Our 5-course single menu evolves: it changes regularly and in small steps, with nature as its inspiration, the season as its compass and Switzerland as its perimeter.
A shared experience
The menu is served to all the guests.
Let us know at the time of your booking any allergies or dietary restrictions you might have.
Alpine menu: CHF 159.-
Wine Pairing : +CHF 69.-
Non-alcoholic beverage pairing: +CHF 49.-
Our menu
Soupe du jardin
Filet de bœuf et poire à Botzi
Tuile de polenta et courgette
–
Pain maison au levain, farine paysanne
Beurre salé, beurre à l’ail noir
Fromage de tête de cochon
Betterave confite, pralin de graines, fruits rouges
–
Nouilles de sarrasin aux pleurotes du panicaut et aubergine
–
Truite saumonée, sérac, berce et shiso
–
Bœuf à la braise, tomate et navet
–
Haricot, asperge fermentée et mertensia
Fromages d’alpage de la Valsainte et du Sapalet
Pastèque, poivron et sorbet au miel et à la pêche
Meringue et double crème d’alpage
–
Caramel de Gruyère
Pâte d’abricot
Financier à l’anis
Macaron carotte au miel